Behalve de bamboeblokken wordt alles geprint met Epson Sure Color printers en Ultrachrome Pro inkt. Ik gebruik verder 2 soorten fotopapier met museumkwaliteit die op stevig 3mm dibond worden geplakt: 

  • Hahnemühle German Etching. Dit is 310grams zwaar etspapier met een aquarelachtige oppervlaktestructuur. Samenstelling is 100% a-cellulose. 


  • Hahnemühle Photo Rag Bright White. Heeft een mooi glad oppervlak en is gemaakt van 100% katoen.


  • Aluminium dibond is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit drie lagen: een laag van zwarte polyetheen, omsloten door twee lagen aluminium.


Het kunstwerk is voorzien van een stevig U-profiel ophangsysteem (aluminium in verstek) waardoor je het meteen aan de muur kunt hangen.

Het werk kan ook geleverd worden in een mooie baklijst. Dit is maatwerk dus fijn om dan even contact met elkaar te hebben.

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Het werk wordt zorgvuldig ingepakt zodat het onbeschadigd aankomt. Levertijd is afhankelijk van het aantal dat je besteld, maar gemiddeld heb je het binnen 2 weken in huis.   

Heb je een vraag of wil je bestellen, neem dan contact met mij op. Zo bestel je online en heb je ook persoonlijk contact met de kunstenaar. Ik kan je dan ook meer informatie geven over zaken als betaling, verzendkosten en eventueel afwijkende formaten of andere wensen. Kijk op de contactpagina voor mijn gegevens.